Rendibilitat Inmediata

 

Pis molt cèntric en venda a Mollerussa. Davant del Passeig de La Salle. Totalment reformat. 3 habitacions, un bany exterior, menjador assolellat, cuina reformada És una quinta planta amb ascensor. traster a la planta esgolfa. La quota comunitària porta inclosa la despesa del submnistrament d´aigua.  Bona rendabilitat per inversió. Arrendat a 275€ al mes amb garanties. 

50.000 €
460 €/mes
 

Excel.lent oportunitat. Pis en venda arrendat a Mollerussa. Bona rendibilitat. 275€/ mes. Totalment reformat, amb armaris encastats i cuina nova. Molt assolellat.

50.000 €
 

Edifici amb 3 vivendes, local comercial, bodega i golfes, situat al centre de Balaguer, al costat dels Jutjats. Lloguers estimats 900€/mes. Bonísima inversió

75.000 €
 

Acollidor pis de dues habitacions situat al centre de Balaguer. Totalment reformat. Bany i aseo exteriors, habitacions àmplies, Traster a la planta baixa .

35.000 €
 

Ampli pis de 3 habitacions en Tárrega. Completament reformat. Cuina amb barra i sortida a safareig.  Situat al centre de la ciutat. Zona tranquil·la. Prop de col·legis i supermercats.

70.000 €
 

Pis a Tàrrega de 4 habitacions completament reformat. Situat molt a prop de col.legis i supermercats. Bona distribució. calefacció a gas ciutat. rentador. Arrendat actualment a 345€ al mes amb garanties. Magnífica inversió.

60.000 €
 

Gran pis de 4 habitacions, a Barbens, en planta baixa en venda o lloguer. Reformat recentment. MOblat, Ideal per inversió, o per segona residencia. Llogat amb garanties a 280€/mes.

27.000 €
 

Pis de 3 h. amb calefacció a gasoli i alguns mobles. Té una esgolga molt espaiosa.  Accés únic, sense veïns.  Per viure en un poble molt tranquil.

30.000 €
 

Casa a Bellpuig, amb garatx i jardí. Reformada. Planta baixa amb dues habitacions, i planta alta amb dues habitacions. Assolellada. Llogada amb garanties a 300€/mes.

50.000 €